گروه مهندسی الکترونیکی شرکت الکترآپ
متخصص مونتاژ بورد های الکترونیکی

این شرکت در سال ۱۳۸۹ با بهره گیری از پرسنل تحصیلکرده و پرتلاش در حوزه الکترونیک تاسیس گردید که در این راستا با شرکت ها و کارخانه های مختلف در راستای مونتاژ و طراحی بردهای مختلف الکترونیکی اعم از dip و smd همکاری داشته است و خوشبختانه از کارنامه قابل قبولی برخوردار گردیده و چند سالی است که جهت تامین نیرو کار خود از زنان سرپرست خانوار و خانواده های بی بضاعت استفاده نموده ایم تا بتوانیم وظیفه انسانی و شهروندی خود نیز عمل کرده باشیم .
کارهای انجام شده با بالاترین کیفیت توسط دستگاههای مخصوص و نیروی کار مجرب ارائه می گردد .
شرکت الکتروآپ
شرکت الکتروآپ یکی از بهترین شرکت های مونتاژ بورد های الکترونیکی که در این شرکت با استفاده از بهترین قطعات مونتاژ بورد انجام میشود

الکتروآپ
بهترین در مونتاژ بورد های الکترونیکی
الکتروآپ
تضمین کالا
الکتروآپ
قیمت مناسب
الکتروآپ
کیفیت مونتاژ بی نظیر
انواع مونتاژ
بردهای الکترونیکی از نظر نحوه مونتاژ به دو صورت دستی و ماشینی (اتوماتیک) تولید می شود . در بعضی از برد ها ممکن است هم از مونتاژ دستی و هم از مونتاژ ماشینی برای تولیدشان استفاده کرد. ما در شرکت الکترو آپ با بهترین تجهیزات با بهترین کیفیت بورد های شمارو مونتاژ میکنیم


مونتاژ دستی
از این نوع مونتاژ بیشتر برای تولید نمونه اولیه محصول استفاده می شود اما کاربرد مونتاژ دستی فقط برای نمونه اولیه محصولات نیست. برای مثال ساخت برد هایی که تیراژ پایینی دارند یعنی تعداد آنها از لحاظ مقرون به صرفه بودن برای مونتاژ ماشینی کم است آنها را به روش دستی مونتاژ می کنیم . بعضی از برد هایی که نیاز به دقت ، ظرافت و زمان بیشتری دارند بهتر است که به روش دستی مونتاژ شوند . زیرا بعضی از قطعات هستند که بوسیله حرارت بالا امکان از کار افتادنشان وجود دارد یا در برخی از برد های الکترونیکی قطعات حساس و بسیار کوچکی استفاده می شود که بهتر است زمان بیشتری برای مونتاژ آن صرف شود اگر تعداد برد الکترونیکی در این گونه پروژه ها کم باشد از نظر به صرفه بودن قیمت هم ، باز مونتاژ به روش دستی توصیه می شود.
این شرکت در سال ۱۳۸۹ با بهره گیری از پرسنل تحصیلکرده و پرتلاش در حوزه الکترونیک تاسیس گردید که در این راستا با شرکت ها و کارخانه های مختلف در راستای مونتاژ و طراحی بردهای مختلف الکترونیکی اعم از dip و smd همکاری داشته است و خوشبختانه از کارنامه قابل قبولی برخوردار گردیده و چند سالی است که جهت تامین نیرو کار خود از زنان سرپرست خانوار و خانواده های بی بضاعت استفاده نموده ایم تا بتوانیم وظیفه انسانی و شهروندی خود نیز عمل کرده باشیم .
کارهای انجام شده با بالاترین کیفیت توسط دستگاههای مخصوص و نیروی کار مجرب ارائه می گردد .


مونتاژ ماشینی ( اتوماتیک)
یکی دیگر از روش های مونتاژ که امروزه بسیاری از مردم طرفدار آن هستند مونتاژ به کمک ماشین های صنعتی می باشد . اکثراً کسانی بردهای خود را در اختیار ماشین ها می گذارند که تیراژ کارشان بالاست و نیاز به خط تولید سریع تری دارند. باید به این نکته اشاره کرد که هر بردی را نمیتوان به کمک ماشین مونتاژ کرد و امکان وجود خطا در مونتاژ ماشینی وجود دارد . به کمک ماشین های مونتاژ میتوان قطعات SMD و DIP را مونتاژ نمود اما دستگاه های آن ها با هم متفاوت است . از مونتاژ ماشینی بیشتر برای کارهایی که قطعات SMD روی آن نصب میشود استفاده میشود زیرا اندازه قطعات کوچک تر و مونتاژ آن با دستگاه راحت تر و منظم تر انجام میشود
انواع مونتاژ دستی
مونتاژ دستی به دو دسته ی قطعات SMD و DIP تقسیم می شود.در یک برد ممکن است از هر دو نوع قطعه ( SMD و DIP ) برای مونتاژ استفاده شود.
SMD مونتاژ
قطعات SMD قطعاتی هستند که پایه های آنها بر روی برد قرار میگیرد . قطعات SMD را میتوان بر روی هر دو طرف برد مونتاژ نمود ، که آن بستگی به چند لایه بودن PCB دارد . بردهای الکترونیکی که یک لایه و یکرو هستند ، فقط روی یکطرفشان قطعات متصل میشوند ، و بردهایی که دورو هستند و بیش از یه لایه دارند ، بر روی دوطرف آنها قطعات متصل میشوند . ( این امر برای مونتاژ قطعات DIP هم صدق میکند .)
DIP مونتاژ
قطعات دیپ قطعاتی هستند که برخلاف قطعات SMD پایه های آنها از سوراخ هایی که روی برد قرار دارد عبور میکند . این سوراخ ها به وسیله ی لایه ی نازک مسی متالیزه شده اند و باعث اتصال پایه قطعات و همچنین اتصال لایه های برد به هم میشوند . قطعات DIP انواع بسیار مختلفی دارند که باتوجه به نوع کاربردشان در برد استفاده میشوند . همان طور که در بالا اشاره کردیم قطعات دیپ را میتوان هم بر روی یکطرف برد و هم میتوان بر روی هر دوطرف مونتاژ کرد .
روش مونتاژ قطعات DIP
وسایلی که جهت مونتاژ دستی قطعات DIP استفاده میشوند عبارت اند از :
- هویه ۶۰ وات ( در برخی موارد میتوان از هویه ۴۰ وات و یا ۱۰۰ وات استفاده کرد )
- سیم قلع با آلیاژ مناسب
- روغن لحیم
- وان قلع
- پنس ( در بعضی موارد کاربرد دارد )
برخی لوازم دیگر مانند : قلع کش ، هیتر ، و لوازم شست وشوی برد
نحوه مونتاژ قطعات DIP اندکی متفاوت است . در پروژه هایی که همه ی قطعات اکثراً روی یکطرف برد مونتاژ میشوند ، ابتدا همه ی قطعات را در جای خود قرار داده و روی برد سوار می کنیم ، سپس آنطرف برد را که قرار است قلع به خود بگیرد ، به مایع ای مخصوص آغشته میکنیم و در نهایت برد را بر روی وان قلع شناور می کنیم . در برخی پروژه ها هم اینگونه است که هر قطعه به صورت تکی و دستی مونتاژ می شود که معمولاً در اینگونه پروژه ها خط تولید به صورت سری کار میکنند . بعد از فرآیند مونتاژ باز مرحله شست وشو را داریم .
در لحیم کاری (برخلاف جوشکاری) فلز پایه ذوب نمی شود و فقط فلز لحیم یا پرکننده ذوب می شود.
لحیم کاری به عملی است که در آن دو فلز قابل ذوب به یکدیگر اتصال پیدا کند.این عمل با کمک دستگاه یا ابزاری به نام هویه یا Soldering Ironانجام می شود.برای کارهای الکترونیکی معمولا هویه ۳۰ یا ۴۰ وات مناسب است.برای لحیم کاری مدارهای الکترونیکی قلع ۶۰ درصد را به صورت مفتول هایی به قطر حدود یک میلی متر به نام “سیم لحیم” در می آورند.در مغز سیم های لحیم سوراخ هایی ایجاد کرده اند که از “رزین” یا همان روغن قلع مخصوصی پر شده است.با ذوب شدن سیم لحیم در موقع لحمیکاری “رزین” داخل آن نیز ذوب شده و در محل لحیم کاری جاری می شود،ایم ماده شیمیایی سبب می گردد تا لحیم کاری به بهترین نحو انجام شود و با روش ذوب کردن قلع در محل لحیم کاری نیازی به روغن لحیم نیست چراکه روغن موجود در سیم کفایت میکند.
لحیم آلیاژی است از دو یا چند فلز مختلف که در اتصال ثابت فلزات، بهویژه سیمها و کابلها به یکدیگر به کار میرود. ترکیبهای اصلی لحیم قلع و سرب هستند، نسبت بین این دو عنصر میتواند نقطهٔ ذوب لحیم را مشخص کند. آزمایشها نشان میدهد که اگر نسبت قلع و سرب در حدود ۶۳٪ قلع و ۳۷٪ سرب باشد، نقطهٔ ذوب در کمترین حد خود و حدود ۱۹۰ درجه سلسیوس خواهد بود

